Oj vad tacksam jag är att vi har bibliotek! Vilken bortglömd skatt det är. Jag lånar ständigt hem tre-fyra böcker åt gången och läser alla samtidigt. Vill jag ha något som inte finns beställer jag hem det och efter några dagar står boken i en hylla och väntar på mig. Dom köper till och med ofta in böcker om man tipsar om någon speciell bok som dom inte har. 

 


Sista månaderna har det blivit massor av kokböcker, forskning, näringslära, historia och barnpsykologi. När jag har böcker hemma är det lätt att låta bli tvn.Tv-tittande gör mig slö och jag blir pumpad med en massa påtvingad information.  Böcker är en helt egen värld, jag bestämmer vad som ska pumpas in. Hellre lär jag mig hur hjärnan fungerar än vem som har strulat med vem hos en hemmafru...

Martina Johansson har länge varit en förebild inom Lchf för mig. Hon är oerhört kunnig och skriver enkelt och lättförståeligt.  

www.highfatfitness.net om ni vill kolla hennes blogg, dessutom har hon skrivit böckerna Fettfrälst och Hormonbibeln. Den senare ska mitt bibliotek köpa in och reservera åt mig! 

 


Tack Sverige för biblioteken!