Lillen var trött imorse så jag fick väcka honom, annars brukar det vara så att han väcker mig. Han öppnade sina ögon och tittade rakt in i mina med glada, gnistrande ögon. Åh, vilken förmån det är att få vara mamma! 

Vi låg och kramades och han pillade mig på magen med sina små söta tår medan han nöjt slurpade i sig en flaska. Jag tror inte man kan få en bättre morgon än såhär! Solen lyser, jag sitter och dricker en grön smoothie och känner mig så uppfylld av tacksamhet. Jag tackar också mig själv, mina närmaste och min gud för att jag kan må såhär bra. 

När vi planerade att skaffa barn försökte både min läkare och en terapeut avråda mig. Dom tyckte inte att det var lämpligt, jag vet inte om dom menade just då eller om jag inte alls borde skaffa barn. Ett kort tag blev jag osäker. Är det rätt av mig att skaffa barn trots att jag är sjuk? 

Fortfarande kan jag grubbla på om min son kommer påverkas negativt men jag tror det är sunt. Det gör att jag blir en väldigt uppmärksam förälder, hela tiden får jag kolla på mina beteenden för att se om det är sunt eller inte. Jag lånar böcker om barnpsykologi, jag läser bloggar och googlar och frågar andra föräldrar om råd. Jag försöker hela tiden att vara en så bra mamma jag kan, det är min uppgift varje dag. Och vilken tur att jag inte låter mig påverkas av vad andra tycker! Om min magkänsla säger annat så är det den jag måste följa. Annars kanske jag inte hade vågat skaffa barn och då hade jag heller inte fått uppleva morgnar som denna.