Jag brukar behöva sova en stund på dagen men jag har ofta svårt att varva ner och är lite stirrig. Jag brukar då använda min bästa kompis värmefilten! Det går att ställa in timern på en timme, jag lägger den i sängen och sen gosar jag ner mig i värmen. Som att ligga i en varm och mysig livmoder! Oftast somnar jag inom tio minuter då.
 
Tyngd och värme verkat fungera bra, ibland lägger jag på mig två eller till och med tre täcken varav ett är ett duntäcke för då blir det inte lika galet varmt. Men det blir tungt och skönt och lättare att slappna av. Det finns tunga boll eller kedjetäcken men dom är riktigt dyra. Jag tror dock att man kan få det via landstinget om man har konstaterade problem med ångest och enligt vad jag hört fungerar dom fint.

Varmt örtte är ett annat klassiskt tips eller tjocksockar så fötterna slipper vara kalla. Det är svårt att somna när man fryser! Jag brukar också tänka på att andas långsammare. Jag andas in och håller andan sen släpper jag ut all luft sakta, ångest och oro brukar minska efter en stund.