Fy fan, idag är det inte bra. Imorse fick jag ta mig igenom minut för minut. Jag vill bara dra, jag vill vara ifred och jag vill bara ligga! Låt mig varaaaa!!

Jag har inte kunnat ha mina vanliga rutiner med sömn, meditation och motion. Vi har haft huset fullt och det går inte att meditera för var jag än är lever det om. Sonen sover dåligt för att vi är borta. Jag har tagit någon promenad här och där men då måste någon vara barnvakt för vi tog inte med någon barnvagn.

Matvanorna är katastrof. Jag har bara ätit skit och jag kan fan inte sluta för jag är så jävla beroende när jag väl börjar! Det går inte att sluta, jag är deppig och det är socker och chips överallt. Imorse tryckte jag i mig choklad med gråten i halsen. Igår hetsåt jag chips och hjärtat bankade hårt i två timmar efteråt.

Lillen har varit hemma från dagis i typ 2 veckor och det är stängt ännu en vecka. Vad är det för dagis som har stängt flera veckor? 

Jag har också slarvat med medicinerna för jag tappade bort dom så det blev ett glapp. Inte ok! 

Imorgon ska vi åka bil tio timmar. Idag ska sambon göra en massa jävla viktiga grejer så jag måste vara själv med sonen och jag orkar inte. Jag har inget tålamod. Jag funderar ärligt på att rymma ut genom fönstret och bara gå och lägga mig någonstans. Någon som har en tom källare eller något annat mörkt och tyst ställe jag får låna? 

43 dagar sedan förra svackan, nu är det dags igen. Hatar det här!!!