Idag köpte jag en Philips råsaftcentrifug. Den har kostat runt tusenlappen men var nu nedsatt till 399:- så jag lyxade till och köpte den och är supersugen på att börja göra juice!

Det har blivit massa kött, socker och slisk dom sista dagarna och jag har småätit hela tiden. Jag har ont i magen, typ som mensvärk, urinblåsan värker (!) och jag är illamående och tung i skallen. Jag har verkligen blivit det jag äter! Flottig, tung och grå.

Jag har pluggat massor om veganism, raw food och 80 10 10 dieten och har siktet inställt på att växla kost helt så småningom. Jag vill ha fräsch och lätt mat! Jag börjar få mer och mer avsmak för kött. Sedan 2009 har jag varit en nöjd köttätare men nu blir jag ofta äcklad. Kroppen säger att det är dags att sluta äta kött ett tag. Det har varit bra och smidigt men jag är en person som ständigt växlar om och nu är det alltså dags igen.

Jag har varit en Lchf fantast men samtidigt är jag aldrig feg att prova något nytt. Ge mig ett bra argument så köper jag det gärna! Dessutom är jag en djurälskare av rang och tycker inte det är ok att utnyttja djuren som vi gör. 

Jag har som sagt tidigare varit vegetarian men att bli vegan och dessutom en rå sådan är helt nytt för mig. Jag vill plugga först för att slippa göra såna misstag som kan få mig att må dåligt. Det är viktigt att få i mig tillräckligt med kalorier och att det blir rätt kalorier så jag slipper få någon brist. 

Som Lchf ätare har jag ätit 2, max 3 gånger om dagen och fokus har varit på fetter så det blir helt annat att börja äta 5, 6 lättare mål om dagen med fokus på frukt och grönt. Nytt år, nya vanor!