Den här veckan har energin varit på topp! Jag har inte behövt sova på dagarna utan jag har till och med orkat promenera och fixat lite här hemma. Fast det blir många timmar då jag bara ligger och läser eller nåt men det är skönt att slippa sova. Imorse hade jag och sonen en fin morgon. Vi gosade i sängen sen klev vi upp i god tid så han hade tid att leka och äta i lugn och ro. Jag orkar till och med busa på morgnarna! 

Likadant när han kommer hem, det är bus och stök och sen har jag ork att lägga honom också. Det har annars varit sambons uppgift för jag har inte pallat.

Jag känner mig lycklig och i balans. 

Jag har ätit mycket raw food och det gör nog sitt. Ibland har jag inte vågat äta en stor fruktsmoothie på morgonen för jag blir så pigg av det!

Jag har promenerat i dagsljus en stund varje dag. Nu har jag också höjt en av medicinerna litegrann. Jag tar Seroquel och Lyrica och håller på att trappa upp Lamotrigin. Meditationen går lite sådär just nu. När jag kommer på mig själv med att stressa stannar jag upp och andas men jag vill få in längre pass på rutin.

De var också lugnt att gå på 12-stegs mötet i söndags. Jag tyckte om det och det känns bra eftersom jag har haft en period med mycket tillitsbrist till programmet. Nu sist blev jag faktiskt till och med peppad att öppna ett nytt möte. Skönt!