Helt plötsligt smög en dålig känsla över mig. Jag känner mig fel, orolig, dålig och jag har ont i magen. Ungefär som att någon står och mobbar mig fast det verkar vara jag som är taskig mot mig själv! Jag har svårt för närhet, det bara kryper i mig när någon rör mig.

Jag vet inte varför... Om jag gissar lite hejvilt kanske det är för att jag har blivit mobbad i skolan? Eller för att en viss elak kvinna brukade trycka ner mig när jag var liten? Eller är det den där jäkla idioten som jag hade i mitt liv förut? Kanske alla elaka kommentarer har samlats i mig och går på repeat av någon konstig anledning?

Ibland undrar jag seriöst om jag har en förbannelse över mig. 

Ja ja, nu ska jag hitta lösningen! Jag tänker inte acceptera att må dåligt idag, inte om jag kan bryta det.

Värt att prova:

1. Meditera

2. Be till gud om hjälp

3. Ät ordentligt, hjärnan behöver bränsle

4. Låtsas som om att jag mår bra! I så fall skulle jag ha fräschat till mig, tvättat håret och tagit på mig rena kläder.

5. Städa upp här hemma, det är svårt att vara harmonisk i ett skitigt kaos.

6. Ta mig ut ur huset en sväng.


Vi får se om det hjälper. Nu har det gått 30 dagar utan någon svacka men det har krävts en massa jobb!