Jag har betat av massor inom ämnet hälsa sista månaderna. Jag har läst böcker och tidningar, kollat dokumentärer och läst bloggar, även en och en annan forskningsstudie har granskats. Men vet ni vad? Jag börjar få lite avsmak.
Det är en jäkla stress att hela tiden vara medveten om allt man äter och det leder till stress och stress är inte heller så värst hälsosamt. Tidigare har jag fått lite ont i hjärtat när lillen åt pasta men idag har hela familjen ätit pizza i soffan och det var enkelt, lyxigt och gott! 
 

Man kan nog få cancer av socker och det är såklart allvarligt men för mig skapade det en kraftig ångest varje gång jag ändå åt socker, jag vill inte bli rädd för att äta.
Jag håller fortfarande i många bra vanor men jag orkar inte dra runt på hälsohysterin hela dagarna. Och jag måste säga att jag skäms lite över min fanatism, det är så himla enkelt att gå runt och tro att man vet bäst men saker är sällan så svart-vita. Det finns inte rätt eller fel, alla har sina egna preferenser!