Igår kände jag mig dålig, en skavande och irriterande ångest hade byggt bo. Men jag orkade bryta det!

Jag städade och gjorde fint här hemma för det är så himla deppigt med disk och smuts överallt.

Jag åt en bra lunch och middag, i princip bara raw food. Till kvällen blev det en nyttig raw chokladpudding baserad på avokado.  Mycket godare än det låter! Jag har dessutom skrivit av mig om alla jobbiga känslor här. Jag gick igång lite för mycket bara av städningen. När jag varvar upp och börjar städa och greja är det svårt att komma ner i varv sen för att vila. Även fast jag inte vill ska jag försöka sova för det behövs. Ett knep som har visat sig fungera är att gå ut och promenera raskt eller springa, det blir så lungt och skönt kroppen sen!

Jag var ute en liten sväng bara och gjorde som jag brukar. Jag promenerar i rask takt och joggar sakta så långt jag orkar, promenerar osv. Sen kändes det ganska behagligt i kroppen! Jag har varit stillasittande så länge nu att jag har glömt hur skönt det är med motion.

Så det var en kort svacka! Det går åt rätt håll. Jag har slut på internet nu och kommer inte kunna fylla på det förrän om en vecka så det kan bli lite tunnare med inlägg några dagar så ni vet.