Jag snubblade över den här videon med John Gray. Han berättar om hur naturligt litium är lösningen på bipolär sjukdom. Litium är en mineral som finns naturligt i jordskorpan och frukt och grönt som växer i naturen innehåller ofta små doser litium.  Han menar att bipolär sjukdom är ett resultat av litiumbrist.

Det litium som bipolära brukar få via sjukvården är syntetiskt framställt och beter sig därför annorlunda jämfört med naturligt litium. Den syntetiska varianten är giftig och kan även vara dödlig i höga doser, det finns också massor av läskiga biverkningar som dom flesta brukar känna av. Man måste regelbundet mäta hur mycket litium man har i kroppen för att inte riskera en överdos. 

Naturligt litium däremot är minst lika effekivt men ger inte biverkningar. Så alltså, kolla in den här videon! Ett helt nytt spännande spår som jag ska kolla vidare på.

http://m.youtube.com/watch?v=pZhLPOxtnzQ

Kolla även in den här sidan för mer information. http://regaf.123minsida.se/

Jag hittar bara utländska sidor som säljer litium, säkert på grund av för liten marknad. OBS! Kolla upp detta med din läkare innan du slutar eller börjar med någon ny medicin. Du ska aldrig göra sånt på egen hand!

En sida som säljer litium: http://www.lootuskauppa.fi/epages/OVK.mobile/?ObjectPath=/Shops/27052009-143228/Products/1304&Locale=sv_SE