Idag var jag sugen på att motionera! Det är en härlig känsla som dyker upp allt oftare. Det kan också bero på att lillen sov från ca 22.00-6.30 utan att vakna en enda gång! Underbart.

Jag hade två ärenden i "centrum" att göra så jag parkerade bilen och tog en lång omväg till apoteket. Jag joggade så långt jag orkade och sen promenerade jag,  joggade lite mer osv. Jag börjar få upp flåset! Jag kan jogga dubbelt så mycket som när jag började. 

Jag beställde medicin på apoteket och sen sprang jag vidare till biblioteket och hämtade två böcker som hade kommit. 

Grönt för livet av Viktoria Butenko, handlar om hur man får ett friskare liv med gröna smoothies.

Jag lånade också Wild av Jay Griffiths. En 430 sidor lång bok på engelska skriven av en antropolog som ger sig in i djungeln i Amazonas för att träffa shamaner och andra vilda skildringar. 

Böcker som handlar om sånt jag gillar finns ibland inte på svenska, kollar man däremot böcker som är skrivna på engelska hittar man väldigt intressanta böcker om "smala" ämnen. Det var lite jobbigt att läsa engelska böcker först men man vänjer sig.

Vi behövde fylla på fruktförrådet och jag brukar köpa den frukt som är på kampanj. Idag fick jag två kilo blodapelsin och vanlig apelsin för 20 kr. 

Känner mig tillfreds och lugn och nu ska jag förbereda middagen och sen går jag och sover ett tag.