Vilken härlig, solig dag! På väg till dagis poppade vi Kent på hög volym och lekte pruttleken. Inte en illaluktande version utan jag gör olika pruttljud med munnen och lillen skrattar lika hjärtligt varje gång. Han har börjat skratta åt sina egna fjärtar också, väldigt kul!

Plogbilen har varit och skrapat upp snövallar mot gården så jag fick skotta. En liten stund svor jag men sen insåg jag att det var tur att det hade blivit så stora snövallar för då fick jag förmånen att jobba hårt innan frukosten. Så kan man vända på det. Bra träning för hela kroppen, framförallt magen och armarna!

Vi hade ätit tacos i helgen så jag gjorde en sallad på alla resterna. Vissa tycker det är svårt att bli mätt på sallad men jag älskar att äta sallad! Ofta gör jag den mycket större än vad jag först tycker är lagom, på slutet ska man vara less på att tugga, så stor ska den bli! En fet dressing och lite matigare grönsaker är bra. Idag blev det broccoli men morötter, avocado eller frukt är också bra. Banan passar ofta bra, likadant mango som är ganska rik på kalorier. Solrosfrön, pumpakärnor eller hackade  nötter är mättande och proteinrikt, det är gott med lite knaprigt i salladen också.