Idag ska jag till läkaren för medicinuppföljning och jag passade på att åka förbi stadsbiblioteket. Mina spår är lätta att följa, dreglande och upphetsad smyger jag längs hyllorna och letar fynd. 

Hittade tidningen Vego som jag sitter och läser just nu med utsikt över älven, en helt vegansk mattidning som är inspirerande och fräsch. Jag insåg att det fanns flera hyllor med film och massor av musik! I behov av lite skratt lånade jag Monty Phytons Life of Brian, den kommer garanterat förgylla kvällen.

Nu ska jag gå och leta reda på skivor att lyssna på i bilen, ska se om jag hittar lite barnvisor att sjunga på väg till dagis. 

Vi har ju dessutom fått ett alldeles fräscht och coolt kvinnohistoriskt museeum som jag ska inspektera idag. Jag var där förra veckan med sonen men det här museet innehöll massor av videoskärmar med långa diskussioner så det var svårt att kolla på det med en busunge som sprang runt, runt. 

Härlig dag! Jag är pigg och glad och njuter av alla nya intryck som kulturen för med sig. Helt gratis dessutom, galet lyxigt!