I morse tänkte jag att jag förmodligen skulle bli sängliggande ett tag. Jag mådde så jäkla risigt både psykiskt och fysiskt! Efter jag skrev ett inlägg la jag mig i sängen i mörkret. Och jag bad till min gud.

Efter en stunds vila gick jag upp och kände mig sådär. Så småningom började humöret släppa och jag kände mig rentav glad! Nu på kvällen tog jag ett varmt bad med tända ljus och jag bad igen och mediterade.  Jag har nästan helt kunnat låta bli sockret och har ätit massor av råa grönsaker, bönor och bär. Nu är jag glad, harmonisk och mycket, mycket piggare! 

Så jag kanske inte kan undvika att få dippar men kan jag komma tillbaka såhär snabbt gör det kanske inget? Bra vanor verkar göra att jag lättare hittar tillbaka. 

För en liten stund sen kollade jag på en dokumentär om Woodstock Fruit Festival, en festival jag absolut vill besöka! Den var väldigt fin och jag fick en andlig känsla medan jag kollade. Starka färger, svallande känslor och en total närvaro.  Skärmen vibrerade till och med lite. Så blir det när jag kollar på sånt som är "mitt". Jag vet inte hur ofta jag har kollat på ridskolans luciashow och bara gråtit och känt så som jag beskriver ovan. Eller på hundagility, där står jag med tårarna rinnandes och är så berörd. Knasigt haha :-)

I slutet av dokumentären rullade en låt igång och i samma stund insåg jag att jag har drömt om detta! I drömmen fanns alla dom här vackra miljöerna, husen och vattnet och i drömmen hörde jag samma låt. Det är 5-6 år sedan men jag kommer fortfarande ihåg den så starkt och har tänkt på den ibland. Jag drömde den när jag höll på att tända av och jag såg det vackra i den här drömmen som ett hopp om en bättre framtid med ljus, natur och kärlek. Och idag inser jag att det var en sanndröm. 

Det här händer då och då men jsa delar helst inte det med någon för det är så himla personligt. Dessutom tar det bort lite av min känsla. Jag funderar alltid på hur jag ska kunna sätta ord på allt som händer och känns under såna här andliga upplevelser men jag kommer ofta fram till att det inte går och att det inte behövs.