Har ni träffat den där hemlösa, förvirrade mannen på McDonalds som mumlar om att staten är efter honom? Har ni en konstig släkting som hela tiden tjatar om konspirationsteorier och man bara nickar och håller med för att slippa ett föredrag om hur lurade vi är?

Jag håller på att bli så. Jag vill träffa på McDonaldas-mannen igen för att säga, du har rätt! Jag tror på dig!

Jag försöker allt jag kan att inte hoppa på folk med mina tankar och åsikter men ibland är det svårt! Om någon vill ha min åsikt får dom fråga mig specifikt för annars håller jag tyst.

Men har man väl börjat gräva inser man att vår lösning aldrig finns inom samhället. Vi måste bort från det! När man upptäcker en lögn kommer resten av dom på löpande band och helt plötsligt står man där och tittar på allt man har trott var sant. Allt bara löses upp och det känns så jäkla konstigt att alla andra bara fortsätter som vanligt.