Lilleman är som sagt hemma och är sjuk och sambon vabbar så vi är tre pers i huset dygnet runt nu. Det känns ovanligt rörigt i skallen, jag orkar inte ta mig ut och inte motionera, får ingen ro att meditera och sover sämre än vanligt. 

Det får till följd att jag äter mer skräp än jag brukar och jag blir tröttare och allt blir bara en ond spiral. Idag, mitt från ingenstans är jag plötsligt vrålsugen på hamburgare och vräker i mig ett minimål. Efteråt fick jag ont i magen och blir bara mer hungrig och känner att jag lika gärna kan köpa choklad och tröstäta... 

Åkte hem och tog mig en kopp te istället för choklad och skulle skriva ett långt blogginlägg men precis då vaknade barnet och vi fick fixa med flaskor, han ska ha sin medicin och jag är så himla trött nu.

Jag behöver få vara helt ensam, utan ljud och lampor och leksaker överallt och just nu går det inte. Jag hinner inte med mina känslor och alla processer jag varit i stannar upp lite. Jag har hittat så bra rutiner sista tiden och nu bara rasar allt! 

Det är lätt att ta hand om mig när jag bara har mig och mina behov att se efter.