Jag vet inte om detta beror på mina nya rutiner men jag tänkte rapportera att dom sista dagarna varit lugna. Dels har jag fått gråta massor men jag har också motionerat och mediterat varje dag.

Hela jag känns lugnare, jag rör mig till exempel långsammare. I vanliga fall är jag väldigt snabb och yvig och har ofta sönder grejer eller gör illa mig. Typ går rakt in i ett bord eller nåt sånt. Jag brukar känna ett "snurr" i magen, som när man är riktigt stressad och det får mig att yra runt.


Jag andas djupare och känner att jag har mer syre i kroppen när jag tar det mer lugnt. Det brukar vara kaos i skallen och så fort jag varvar ner kan jag höra ett surr av tankar och diskussioner men nu är det ganska tyst. Dels har jag varit mycket själv men jag har också stängt av tvn och mobilen ofta. Sen har jag legat i ett mörkt rum eller mediterat och hunnit tänka klart alla tankar. 


Motionen har också varit bra mot stress för jag är ofta lugnare i kroppen efter, 10-15 min har räckt!


Det kanske bara är sammanträffanden men så har läget varit i mig några dagar