Sen jag började blogga tycker jag faktiskt att det har blivit lite bättre.

Jag hör ett mantra i mitt huvud "nu ska jag bli frisk! " Det känns på något vis som att jag tar tillbaka kontrollen.  Jag vet att bipolär sjukdom är kronisk men jag vet också att folk kan bli nästan helt symtomfria. Bloggen driver mig att leta fakta och att prova nya grejer. Jag har lärt mig massor om näring, biologi, sjukdomar, historia och kultur bland annat. Det känns som att jag börjar få en bild av hur det kunde bli såhär och jag är och nosar på lösningen.  

Det känns meningsfullt och det driver mig framåt. Jag vill veta allt som finns att veta om hälsa och jag vill dela det med er! Att ni läser och kommenterar betyder så mycket för mig, ett stort tack ska ni ha!  

Visst är jag fortfarande trött och låg ibland men allmäntillståndet är lite lättare och gladare. Jag börjar leva så som jag lär. 

Kramar till alla er!