Jag älskar nyårsafton! Det är en magisk kväll för mig, ofta befinner jag mig i ett andligt tillstånd medan fyrverkerierna lyser upp himlen med sitt vackra skådespel. Överallt är det glitter, leenden och förhoppningar.

Min nyårsafton igår var inte så givande, tänkte vara "barnvakt" så sambon fick åka på fest. Jag föreställde mig en lugn kväll där jag skulle meditera och lägga tarotkort inför det nya året medan jag smuttade på en smoothie och kollade på raketerna från balkongen.

I själva verket fick jag trösta ett ledset barn som inte kunde sova och på tolvslaget befann jag mig mitt ingenstans på en halkig väg i en kall bil. Jag lyckades se en raket i backspegeln. Vi somnade sent och idag har sonen varit övertrött och suttit som klistrad på mig medan han har varit missnöjd. Trött är jag! Igår tog jag ut alldeles för mycket från energikontot, det är inte bra att övertrassera sådär. Ska gå och sova för andra gången idag. Har också ont i skallen, två dagar utan kaffe. Aja, men måendet är faktiskt ganska bra ändå!  

Tarotkorten får jag ta fram ikväll. Jag brukar lägga en "stjärna" inför det nya året och det är ofta en bra vägvisare på vad som ska komma och vad jag bör se upp med.