Dave Asprey är en man som har lagt 15  år och $300.000 för att ta reda på hur han kan bli sitt bästa jag. Han har fått en slimmad kropp, ökad sin IQ med 20 poäng, minskat sin biologiska ålder och har mer energi än någonsin. 

Hur? Genom att bland annat utesluta kolhydrater och äta massor av bra fett, 50-60% av det dagliga intaget ska vara fett. Du hamnar då i ketos, den optimala förbränningen där kroppen använder fett som bränsle. 

Dave är en biohacker, han har alltså testat sig fram genom att experimentera med sin egen biokemi, kropp och sinne. Han har bland annat lärt sig sova mer effektivt.

Genom att äta enligt The Bulletproof diet som Dave kallar det kommer du att bli som en ny människa!  Han graderar mat från bra till giftigt och där är bland annat microvågsungnen är förbjuden för maten blir "toxic".

Såhär kan man se ut när man äter högfettskost och ligger på 4000-4500 kcal/dag. Bara man äter rätt kalorier, fett bränner fett!


Gå in på www.thebulletproofexec.com för att läsa mer eller köp hans bok "The Bulletproof Diet". Jag har inte läst den är men är mycket intresserad!